Siirry pääsisältöön

#teamroughdiamonds esittelyssä

Timanttityttö-kilpailu tulee tosiaan uudistumaan vuonna 2018. Shining round- tulee poistumaan tai se tulee muuttumaan kilpailijaesittelyksi eli kierroksen arvostelu poistuu. Lajit säilyvät samoina: rinnalleveto-työntö 80% omasta painosta, maksimitoistomäärä 2 minuutin aikana; maastanosto 120% omasta painosta, maksimitoistomäärä 2 minuutin aikana; roikkuminen laakeroidusta tangosta 12 kg Bunda-nilkkapainojen kanssa, maksimiaika ja sisäsoutu 2 minuuttia, maksimimatka. Kisoihin tulee myös miesten kisa, joka on vielä työnimellä Mr. Badass!

Varsinainen titteli on jaossa 13.10.2018, mutta seuraavat kisat ovat Record breakersit 3.2.2018 Iisalmessa, Tiinan Treenipalveluilla. Kisoissa yritetään rikkoa aiemmin lajeissa tehtyjä ennätyksiä. Samalla järjestetään myös Otevoima SM-kisat. Ilmoittautuminen on jo auki ja kisaajan pitää olla allekirjoittanut antidoping-sopimus 3.11.2017. Ei muuta kuin mukaan kisaamaan kanssamme!

Tässäpä alla tiimimme esittelyt, vasemmalta oikealle (minähän olen tuossa etualalla ja en taida enää esittelyä tarvita..)



'Olen Katja 31v. Olin mukana edellisessäkin kisatiimissä, ja palo jäi että vielä lähdetään mukaan ja yrittämään! Salitaustaa löytyy reilun vuoden verran, josta 9kk on tullut treenattua todella aktiivisesti, ja sitä myöten myös tullut elämäntavat muutettua ihan konkreettisesti. Salilla viihdyn voimaharjoittelun parissa, tykkään treenata isoilla painoilla ja lujaa! Vastapainoksi käyn spinningissä ja lenkkeilen! Olen iloinen ja helposti lähestyttävä tyyppi, tavoitehakuinen myös 😀 tykkään haastaa itseäni ja olen löytänyt itsestäni myös kilpailijahenkeä. Että eikun vaan rautaa tankoon ja treenille 😉 '

'Olen Satu 27v. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja työskentelen LadyLinella. Liikuntaa olen harrastanut lapsesta saakka. Kilpahiihto kulki pisimään mukanani päälajina reilut kymmenen vuotta. Nykyään tosin ihan vain omaksi iloksi 😊 lisäksi olen kilpaillut yleisurheilussa nuorempana.

Saliharrastus on ollut aina jollain tavalla osa elämää, välillä enemmän ja vähemmän. Viimeisen parin vuoden aikana kiinnostus salia kohtaan on kasvanut ja siitä ajatus lähteä tiimiin mukaan. Tykkään myös haastaa itseäni kunnolla. Lisäksi olen aina kaivanut selkeän tavoitteen mitä kohti lähteä treenaamaan ja tässä sellainen nyt on. Olen myös hirvittävän kilpailuhenkinen.

Innokkain ja avoimin mielin olen lähdössä kohti tulevia treenejä ja yhteistä matkaa tiimin kanssa 😊 '

'Olen Sanna, 43-vuotias Timanttityttö 2018 Record Breaker - kisaaja. Olen mukana toista kertaa tässä lajissa. Syyskuussa 2017 käytyjen kisojen osalta jäi vielä sen verran hampaankoloon, että toisen kerran on nämä kisat käytävä läpi😊. Joten tavoitteellista treenaamista on jälleen edessä ja mikä sen mukavampaa.

Painonnosto ja voiman kasvatus ovat tulleet jokseenkin tutuiksi viimeisen vuoden aikana. Laji kaikkiaan on vienyt mukanaan, sillä mikään ei ole palkitsevampaa kuin nostaa tällä viikolla enemmän kuin viime viikolla ja rikkoa oma ennätys. Kaiken lisäksi tuloksen pystyy vielä konkreettisesti mittaamaan.
Nyt kun edellisistä kisoista on palauduttu ja kuukauden verran treenattu ja syöty hieman vapaammin niin on aika suunnata katse seuraavan neljän kuukauden tekemiseen. Haastetta riittää paljon ja edessä on kovaa treeniä ja tonneittain rautaa liikuteltavaksi. Treenihommista ja muustakin päivittelen aina instagramiin, joten tervetuloa seuraamaan instagram tiliäni @smhamalainen.'
”Pain is just weakness leaving the body”

'Olen Eveliina 20v Vaalasta, mutta nykyään asun Iisalmessa. Savossa olen viihtynyt jo yli 10 vuotta.

Ammatiltani olen lähihoitaja. Työskentelen tällä hetkellä vanhusten parissa sijaisena Vetrea Iisalmi Oy:ssä. Opiskelu suunnitelmiakin löytyy.

Luonteeltani olen perus positiivinen ja iloinen! Olen useasti valmis kokeilemaan uusia asioita ja siinä onkin varmasti osa syy, miksi olen tässä kilpailussa mukana :). Osa syy kuuluu PT Helille, kun pyysi minut mukaan. Nämä ovat siis minun ensimmäiset voimalajikilpailuni mihin osallistun. Enkä malta odottaa mitä matka tuo tullessaan!

Rakastan hyvää ruokaa yli kaiken! Paheeni on ehdottomasti herkut... suklaa niistä pahin! :D

Ladylinellä olen kulkenut vuoden 2016 alusta. Ensin kävin ryhmäliikunta tunneilla paljon. Myöhemmin huomasin olevani salin puolella yhä enemmän ja enemmän. Toukokuussa 2017 laitoin PT Helille viestiä ja teimme yksilövalmennus sopparin. Ja niin...sitten sitä ollaankin tässä!

Onneks minulla on perhe sekä rakkaat ystävät kannustamassa kisamatkalla!<3'


'Olen Jenna, 31 vuotias kahden lapsen äiti Iisalmesta, asutaan perheen kanssa maaseudulla. Työskentelen YTYÄ!- hankkeessa projektityöntekijänä ja koska työssä tulee paljon istuttua on mukava haastaa itseään ja omaa kroppaansa vapaa-ajalla. 

Mukaan timatti tiimiin lähdin hetken mielijohteesta, tosin olin kyllä seurannut Terhin päivityksiä tiimistä. Salitreenaaminen on minulle ihan uusi juttu joten haastetta riittää varmasti. 

Liikuntaa olen harrastanut aina, viimeaikoina se on ollut lähinnä pyöräilyä ja juoksemista. Tykkään itseni haastamisesta ja on huippua olla mukana!'


Seuraile meitä instassa @smhamalainen @satukainulainen @iidaeveliinaah @katja_kaupinniemi @jenskujee @ptheliveteli

Nähdään 💜  mukavaa viikonloppua!

Heli

Kommentit

Luetuimmat kirjoitukset

Kärsitkö notkoselästä? Lukaisepa vinkkiä asennon korjaukseen.

Notkoselkä on vaiva, joka johtuu yleensä lihasten epätasapainosta.  Kireät lonkankoukistajat vetävät lonkan koukkuun, vatsa pömpöttää ja pylly on pitkällä eli lantio kippaa eteen. Liian suora alaselkä taas saa niskan työntymään eteen ja ryhdin näyttämään huonolta eli tässä tapauksessa lantio kippaa taakse. Seuraavissa kolmessa kuvassa yritän havainnollistaa tätä😊 Normaali asento Lantio kippaa eteen, notkoselkä Lantio kippaa taakse, lautaselkä Notkoselkäisyyttä voi helpottaa vahvistamalla takareisiä, suoria ja vinoja vatsalihaksia sekä pakaralihaksia.  Edellisessä blogitekstissä kerroinkin liikkeestä pakaran aktivointiin.  Sen sijaan etureisien vahvistaminen voi pahentaa selän notkoa. Lonkankoukistaja muodostuu useammasta osasta, jotka kiinnittyvät yläosasta rintarangan alimpaan nikamaan ja lannerangan nikamiin sekä alaosasta lonkkaluuhun ja reisiluun yläosaan. Lonkankoukistajaa tulee vahvistaneeksi "vahingossa" muun muassa vatsalihasliikkeitä tehdessää

1-jakoinen, 2-jakoinen, 3-jakoinen... mitä nämä oikein tarkoittaa ja mikä olisi kehityksen kannalta järkevää?

Minulta saliohjelmaa kyselevät haluaisivat silloin tällöin jopa 4-jakoista ohjelmaa ja siis oikeasti niin, että suurinpiirtein joka lihasryhmä treenattaisiin eri päivinä... Perusteluni menevät kuin kuuroille korville, kun kerron, että paremmin sinä hyötyisit vaikka kahdesta koko kropan ohjelmasta, jotka on suunniteltu sinulle.  'Kaksi on aika vähän, treenaahan ilonakin monella ohjelmalla'. Ilonalla nyt sattuu olemaan treenitaustaa ja aikaa... On tietenkin asiakkaita, jotka luottavat asiantuntemukseeni 🤗 Mutta mitä nämä jakoisuudet sitten tarkoittavat 🤔 1-jakoinen ohjelma on koko kropan treeni, tämä riittää aloittelijalle ja 2-3 kertaa viikossa treenaavalle oikein hyvin. 2-jakoisessa ohjelmassa liikkeet on jaettu esim. koukistaviin/ojentaviin tai yläkroppaan/alakroppaan, tällaisella ohjelmalla treenatessa salikertoja pitäisi tulla vähintään 3-4 viikossa. Sitten voittekin miettiä kuinka monta kertaa viikossa pitää käydä salilla, kun ohjelma on jaettu kolmeen tai ne