Siirry pääsisältöön

LadyLine Rough Diamonds esittäytyy

Tammikuun lopussa heräsi ajatus, josko saisin houkuteltua naisia mukaan Timanttityttö-kilpailuun. Porukassa olisi aina kivempaa valmistautua. No sehän kävi aika nopsasti, meitä on kuusi naista tiimissä! 😄  



Tässä timanttisten naisten esittelyt:

Ensimmäisenä tiimiin liittyi aiemmin pienryhmässä treenannut Maiju 26 v. 

"Toimin myyjänä K-Supermarket Torikulmassa. Luonteeltani olen iloinen, reipas ja positiivinen. LadyLinella aloin käymään pari vuotta sitten. Kävin aluksi enimmäkseen ryhmäliikuntatunneilla, mutta pikku hiljaa sali voitti. Salilla käynti on paras tapa purkaa stressiä, pahaa mieltä  tai muuten vaan saada päivästä parempi.

Poikaystäväni, perhe ja ystävät ovat paras tukeni ja kannustustiimini <3

Osallistun Timanttityttö-kisoihin, koska haluan näyttää itselleni mihin pystyn!

Paheeni on HERKUT! Kaikki missä on sokeria...mitä makeampi sen parempi :)"


Toisena tiimipaikan varmisti pt-asiakkaani Katja 30 v.

"Asun iisalmessa ja perheeseeni kuuluu avopuoliso ja kolme lasta.

Koulutukseltani olen kuorma-autonkuljettaja, tosin viime vuosina olen työskennellyt hoitoalan töissä, lähitulevaisuuden suunnitelmissa on suorittaa sosiaali- ja terveysalan opinnot loppuun ja saada uusi ammatti lähihoitajana.

Harrastan kuntosalilla treenaamista, tykkään käydä myös eri jumppatunneilla, BodyPump on suosikkini! 

LadyLinella aloitin saliharrastuksen viime kesän loppupuolella, ja viihdyn siellä 5-6 krt viikossa kuntoilun parissa. Lisäksi lenkkeilen, ulkoilen ja liikun perheen kanssa. Talvisin käyn hiihtämässä ja kuntoilun vastapainoksi käyn laulamassa karaokea.

Lempiruokaani on kana- ja lohiruoat, spesiaalina ehdottomasti texmex tyyliin tehty kotitekoinen burgeri.

Paheitani on lakritsi ja suklaa, tosin nykyään osaan niistä kieltäytyä ;)

Ihmisenä olen iloinen, avoin ja toiset huomioon ottava persoona.

Heikkouteni on kova jännittäminen, varsinkin uusissa tilanteissa menen helposti ihan 'lukkoon'.

Ajatus Timanttityttö-kilpailuun lähtemisestä tuntui aluksi hurjalta, mutta PT Heli sai kannustavalla ja tsemppaavalla asenteella minut kuitenkin innostumaan ja tarttumaan tähän tilaisuuteen. Tämä on myös mahdollisuus haastaa itseään ja saada kokemusta. Kilpailu toimii myös hyvänä motivaattorina omille tavoitteilleni kropan, kunnon ja henkisen puolen suhteen.  Meillä on myös mukava, yhtenäinen ja tsemppaava kisatiimi, jonka yhteisvoimin treenataan, vaihdetaan ajatuksia ja fiiliksiä sekä tuetaan toisiamme."


Kolmas porukasta on Sanna 42 v.

"Hei, olen Sanna, 42-vuotias Timanttityttö 2017 kisaaja. Olen ensimmäistä kertaa mukana voimalajimittelöissä. Tähän minut sai houkuteltua Personal Trainerini  Heli, jonka kanssa olimme aloittaneet yhteisen taipaleen syyskuussa 2016.

Liikuntaa olen harrastanut ihan lapsesta saakka. Lajeina ovat olleet voimistelu ja suunnistus sekä lentopallo, jota pelaamisen lisäksi myös valmensin. Myöhemmin aikuisiällä liikunta on aina ollut tavalla tai toisella osa arkeani. Haasteita ja tavoitteita kaipaavana ihmisenä halusin kuitenkin saada, jonkin selkeän tavoitteen, jota kohti mennä. Timanttityttö-kisa vaikutti minun jutultani.

Asun Iisalmessa avopuolisoni kanssa.  Viikot menevät vauhdilla hotellinjohtajan työtehtävissä. Kiireisen arjen ja salitreenin vastapainoksi on mukava rentoutua rauhallisen koti-illan merkeissä, kokkaillen vaikka lasagnea, joka on yksi lempiruuistani ja nauttia pala pahettani, nimittäin suklaata.

'Pain is just weakness leaving the body'

Terveisin, 
Sanna"


Neljäntenä tiimiin liittyi Jenni 33 v.

"Perheeseeni kuuluu 3 lasta, aviomies sekä kolme koiraa ja kolme kissaa. Työskentelen lähihoitajana Ylä-Savon Sotella, sissitoiminnassa. Urheilua olen aina harrastanut enemmän tai vähemmän, lajeina ringette ja jääkiekko, nyt myöhemmällä iällä lenkkeily. Mennyt vuosi on täysin koukuttanut minut salitreenien ihmeelliseen maailmaan. Olen luonteeltani iloinen, positiivinen ja sosiaalinen. Vapaa-aikanani viihdyn kotona ja viettäen aikaa perheeni kanssa."


Viides tiimin jäsen on Terhi 37 v.

"Perheeseeni kuuluu avomies ja kaksi lasta, työskentelen koneenrakennusalalla toimihenkilönä.

Harrastan kuntosalilla treenaamista, raviurheilua ja käsitöitä, jos aikaa riittää. Talvisin tykkään myös hiihtää ja luistella. LadyLinella olen uusi, mutta salitreeniä olen tehnyt pari vuotta.

Ihmisenä olen hitaasti lämpeävä, mutta tutustuttuani iloinen, sosiaalinen ja kuunteleva.

Timanttityttö-kisaan lähtemistä mietin pitkään, mutta lähdin mukaan, koska tarvitsen haastetta ja selkeät tavoitteet motivoituakseni treeniin täysillä. Tämä on ehdottomasti suurin haaste, jonka olen tähän asti treenin saralla kohdannut, mutta uskon, että hyvän valmentajan ja toisiaan tukevan tiimin tuella on mahdollista onnistua."


Rautaista sunnuntaita <3

Heli

Kommentit

Luetuimmat kirjoitukset

Kärsitkö notkoselästä? Lukaisepa vinkkiä asennon korjaukseen.

Notkoselkä on vaiva, joka johtuu yleensä lihasten epätasapainosta.  Kireät lonkankoukistajat vetävät lonkan koukkuun, vatsa pömpöttää ja pylly on pitkällä eli lantio kippaa eteen. Liian suora alaselkä taas saa niskan työntymään eteen ja ryhdin näyttämään huonolta eli tässä tapauksessa lantio kippaa taakse. Seuraavissa kolmessa kuvassa yritän havainnollistaa tätä😊 Normaali asento Lantio kippaa eteen, notkoselkä Lantio kippaa taakse, lautaselkä Notkoselkäisyyttä voi helpottaa vahvistamalla takareisiä, suoria ja vinoja vatsalihaksia sekä pakaralihaksia.  Edellisessä blogitekstissä kerroinkin liikkeestä pakaran aktivointiin.  Sen sijaan etureisien vahvistaminen voi pahentaa selän notkoa. Lonkankoukistaja muodostuu useammasta osasta, jotka kiinnittyvät yläosasta rintarangan alimpaan nikamaan ja lannerangan nikamiin sekä alaosasta lonkkaluuhun ja reisiluun yläosaan. Lonkankoukistajaa tulee vahvistaneeksi "vahingossa" muun muassa vatsalihasliikkeitä tehdessää

1-jakoinen, 2-jakoinen, 3-jakoinen... mitä nämä oikein tarkoittaa ja mikä olisi kehityksen kannalta järkevää?

Minulta saliohjelmaa kyselevät haluaisivat silloin tällöin jopa 4-jakoista ohjelmaa ja siis oikeasti niin, että suurinpiirtein joka lihasryhmä treenattaisiin eri päivinä... Perusteluni menevät kuin kuuroille korville, kun kerron, että paremmin sinä hyötyisit vaikka kahdesta koko kropan ohjelmasta, jotka on suunniteltu sinulle.  'Kaksi on aika vähän, treenaahan ilonakin monella ohjelmalla'. Ilonalla nyt sattuu olemaan treenitaustaa ja aikaa... On tietenkin asiakkaita, jotka luottavat asiantuntemukseeni 🤗 Mutta mitä nämä jakoisuudet sitten tarkoittavat 🤔 1-jakoinen ohjelma on koko kropan treeni, tämä riittää aloittelijalle ja 2-3 kertaa viikossa treenaavalle oikein hyvin. 2-jakoisessa ohjelmassa liikkeet on jaettu esim. koukistaviin/ojentaviin tai yläkroppaan/alakroppaan, tällaisella ohjelmalla treenatessa salikertoja pitäisi tulla vähintään 3-4 viikossa. Sitten voittekin miettiä kuinka monta kertaa viikossa pitää käydä salilla, kun ohjelma on jaettu kolmeen tai ne

#teamroughdiamonds esittelyssä

Timanttityttö-kilpailu tulee tosiaan uudistumaan vuonna 2018. Shining round- tulee poistumaan tai se tulee muuttumaan kilpailijaesittelyksi eli kierroksen arvostelu poistuu. Lajit säilyvät samoina: rinnalleveto-työntö 80% omasta painosta, maksimitoistomäärä 2 minuutin aikana; maastanosto 120% omasta painosta, maksimitoistomäärä 2 minuutin aikana; roikkuminen laakeroidusta tangosta 12 kg Bunda-nilkkapainojen kanssa, maksimiaika ja sisäsoutu 2 minuuttia, maksimimatka. Kisoihin tulee myös miesten kisa, joka on vielä työnimellä Mr. Badass! Varsinainen titteli on jaossa 13.10.2018, mutta seuraavat kisat ovat Record breakersit 3.2.2018 Iisalmessa, Tiinan Treenipalveluilla. Kisoissa yritetään rikkoa aiemmin lajeissa tehtyjä ennätyksiä. Samalla järjestetään myös Otevoima SM-kisat. Ilmoittautuminen on jo auki ja kisaajan pitää olla allekirjoittanut antidoping-sopimus 3.11.2017. Ei muuta kuin mukaan kisaamaan kanssamme! Tässäpä alla tiimimme esittelyt, vasemmalta oikealle (minähän olen