Siirry pääsisältöön

Mitä olen neljässä viikossa saanut aikaan

Oikeastaan kolme viikkoa treeniä takana, yksi viikko välissä meni hieman sairastaessa. Onneksi selvisin muutamalla päivällä, isäntä nimittäin sairasti kolmisen viikkoa.. Ja mitä on tapahtunut 🤔 vaatteet ovat hieman löystyneet, painokin on pudonnut kaksi kiloa 👍Voimatasot alkavat palautua ja lihaksetkin ovat hieman alkaneet taas erottua.

Treeniohjelma on ollut 2+2-jakoinen eli karkeasti ottaen olen treenannut kahtena päivänä yläkroppaa ja kahtena alakroppaa. Keskivartalo on ollut samassa treenissä alavartalon kanssa. Lisäksi viikkoon on sisältynyt yksi puolen tunnin spinning-ohjaus, jonka voi oikeastaan laskea myös omaksi treeniksi😅 Kaksi BodyTrimmi-ohjausta eivät sinänsä kuormita lisää, vaan sitä ohjatessahan kiertelen enimmäkseen asiakkaiden seassa korjaamassa tekniikoita. Ulkoilemaan pyrin pari kertaa viikkoon kävellen tai hiihtäen. Ostin muuten uudet Icebugin nastalenkkarit, edellisillä olikin tullut tepsuteltua jo melkoisen monta vuotta. Uusissa oli selkeä ero entisten pitoon, vauhti kasvoi varmaan pari kilometriä tunnissa😬 Ehdottomasti peukku niille👍 suosittelen. Ensi viikolla vedän sitten ohjelman neljännen viikon, kun tuo sairastamisviikko on tuolla välissä ja vuorossa onkin kevyempi viikko.

Mullahan on ollut testissä Dominus Nutritionin palautusjuoma Refectio ja Genius-kapselit. Lihasarkuutta ei ole palautusjuoman aloittamisen jälkeen seuraavana päivänä tuntunut ja palautusjuoma on ollut hyvä hörppiä vaikka asiakasta ohjatessa 👍Se on hyvän makuinen, sekoittuu helposti, eikä siinä ole keinotekoisia lisäaineita. Genius-kapselit ovat mielestäni vaikuttaneet ainakin unien näkemiseen, hurjan hauskoja pätkiä on yöllä tullut nähtyä 😬hieman ehkä muistikin on parantunut 🤔Molemmat on myynnissä keskuksella.

Ruokailut viikolla ovat sujuneet oikein hyvin, viikonloppuisin olen antanut itselleni pieniä vapauksia. Aamupalana on ollut rahkaa, puolukkasurvosta, vehnäleseitä ja mehukeittoa.



















Välipalana on toistaiseksi ollut proteiinipatukka kahvin kanssa, yleensä keskuksen hyllystä on tullut napattua Barebells-patukka 😋


















Lounaalla hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat sopivassa suhteessa, joko kanaa, kalaa tai naudan paistijauhelihaa yhdistelmänä perunan tai pastan kanssa. Lisäksi lautaselle reilusti kasviksia, joko tuoreena tai pakasteena. Alla olevassa kuvassa helppo perunasipuli-sekoitusta, kanaa ja maito-kananmuna seos valmistettuna uunissa.


















Toinen lämmin ruoka on ollut joko samaa kuin lounaalla tai kuvauspäivänä näköjään kanaa reilusti currylla maustettuna ja peruna-porkkana-sosetta sekä kasviksia.

Iltapalaksi on riittänyt proteiinivanukas, jonka lisänä olen syönyt Paulunsin Granolaa tai mysliä. Paulunsin tuotteet ovat tosi hyviä ja niissä ei ole lisättyä sokeria!



















Ensi viikonloppuna mennään Päivin kanssa harjoituskisoihin Vierumäelle 💪Varsinainen kisaviikonloppuhan sattuu pääsiäiseksi eli sinne on noin kuukausi aikaa jäljellä. Ensi viikolla saapuvat kisabikinit, jotka on muutes aika upeet 🤩Valmistautuminen on sujunut ilman vastoinkäymisiä, Päivi on säilynyt ilman flunssaa, lihasmassaa ollaan saatu lisättyä vielä joulun jälkeen reilusti ja rasvat ovat tulleet hyvin alas 👍 Nyt peukut pystyyn, että viimeinen kuukausikin sujuu täydellisesti 😃Päivi on oikein esimerkillinen treenaaja, yhtään treeniä ei jätetä välistä ja ruokailut tehdään juurin niinkuin sovitaan.




Keskuksen remontti etenee jo loppusuoralla ja pian saatte ihasteltavaksi muutoskuvia 😃

Mukavaa sunnuntain jatkoa ❤️

Heli

Kommentit

Luetuimmat kirjoitukset

Kärsitkö notkoselästä? Lukaisepa vinkkiä asennon korjaukseen.

Notkoselkä on vaiva, joka johtuu yleensä lihasten epätasapainosta.  Kireät lonkankoukistajat vetävät lonkan koukkuun, vatsa pömpöttää ja pylly on pitkällä eli lantio kippaa eteen. Liian suora alaselkä taas saa niskan työntymään eteen ja ryhdin näyttämään huonolta eli tässä tapauksessa lantio kippaa taakse. Seuraavissa kolmessa kuvassa yritän havainnollistaa tätä😊 Normaali asento Lantio kippaa eteen, notkoselkä Lantio kippaa taakse, lautaselkä Notkoselkäisyyttä voi helpottaa vahvistamalla takareisiä, suoria ja vinoja vatsalihaksia sekä pakaralihaksia.  Edellisessä blogitekstissä kerroinkin liikkeestä pakaran aktivointiin.  Sen sijaan etureisien vahvistaminen voi pahentaa selän notkoa. Lonkankoukistaja muodostuu useammasta osasta, jotka kiinnittyvät yläosasta rintarangan alimpaan nikamaan ja lannerangan nikamiin sekä alaosasta lonkkaluuhun ja reisiluun yläosaan. Lonkankoukistajaa tulee vahvistaneeksi "vahingossa" muun muassa vatsalihasliikkeitä tehdessää

1-jakoinen, 2-jakoinen, 3-jakoinen... mitä nämä oikein tarkoittaa ja mikä olisi kehityksen kannalta järkevää?

Minulta saliohjelmaa kyselevät haluaisivat silloin tällöin jopa 4-jakoista ohjelmaa ja siis oikeasti niin, että suurinpiirtein joka lihasryhmä treenattaisiin eri päivinä... Perusteluni menevät kuin kuuroille korville, kun kerron, että paremmin sinä hyötyisit vaikka kahdesta koko kropan ohjelmasta, jotka on suunniteltu sinulle.  'Kaksi on aika vähän, treenaahan ilonakin monella ohjelmalla'. Ilonalla nyt sattuu olemaan treenitaustaa ja aikaa... On tietenkin asiakkaita, jotka luottavat asiantuntemukseeni 🤗 Mutta mitä nämä jakoisuudet sitten tarkoittavat 🤔 1-jakoinen ohjelma on koko kropan treeni, tämä riittää aloittelijalle ja 2-3 kertaa viikossa treenaavalle oikein hyvin. 2-jakoisessa ohjelmassa liikkeet on jaettu esim. koukistaviin/ojentaviin tai yläkroppaan/alakroppaan, tällaisella ohjelmalla treenatessa salikertoja pitäisi tulla vähintään 3-4 viikossa. Sitten voittekin miettiä kuinka monta kertaa viikossa pitää käydä salilla, kun ohjelma on jaettu kolmeen tai ne

#teamroughdiamonds esittelyssä

Timanttityttö-kilpailu tulee tosiaan uudistumaan vuonna 2018. Shining round- tulee poistumaan tai se tulee muuttumaan kilpailijaesittelyksi eli kierroksen arvostelu poistuu. Lajit säilyvät samoina: rinnalleveto-työntö 80% omasta painosta, maksimitoistomäärä 2 minuutin aikana; maastanosto 120% omasta painosta, maksimitoistomäärä 2 minuutin aikana; roikkuminen laakeroidusta tangosta 12 kg Bunda-nilkkapainojen kanssa, maksimiaika ja sisäsoutu 2 minuuttia, maksimimatka. Kisoihin tulee myös miesten kisa, joka on vielä työnimellä Mr. Badass! Varsinainen titteli on jaossa 13.10.2018, mutta seuraavat kisat ovat Record breakersit 3.2.2018 Iisalmessa, Tiinan Treenipalveluilla. Kisoissa yritetään rikkoa aiemmin lajeissa tehtyjä ennätyksiä. Samalla järjestetään myös Otevoima SM-kisat. Ilmoittautuminen on jo auki ja kisaajan pitää olla allekirjoittanut antidoping-sopimus 3.11.2017. Ei muuta kuin mukaan kisaamaan kanssamme! Tässäpä alla tiimimme esittelyt, vasemmalta oikealle (minähän olen