Joskus paatuneen lihansyöjänkin tekee mieli herkullista ja kevyttä kasvisruokaa. Tämä maistuu isännällekin oikein hyvin ja lämmittää mukavasti tällaisena viileänä kesäpäivänä. Ensimmäisen kerran söin tätä pastaa Vapianossa useita vuosia sitten ja säännöllisesti tätä on saatava, mutta koska Helsinkiin on niin pitkä matka, joten juotuu itse kokkaamaan.
Eilisen synttäripäivän herkuttelun jälkeen piti tehdä tätä Arrabiata pastaa. Kyselin instan puolella, josko laittaisin ohjetta tänne blogiin ja tuntui kiinnostusta olevan, joten tässä tulee. Tästähän näyttää löytyvän ohjeita pilvin pimein netistä, mutta tämä on mun ohje:
- 3 (puna)sipulia (laitoin tällä kertaa varsineen)
- 2 chiliä (tätä voi vähän säätää oman maun mukaan)
- pari reilua lorausta oliiviöljyä
- 1 tlk tomaattimurskaa
- 1 tlk tomaattipuretta
- 1-2 valkosipulin kynttä
- tuoretta basilikaa pinnalle (unohdin ostaa🤦♀️)
- 250 g pastaa (tagliatelle paras, mutta fusillikin toimi hyvin)
Pilko sipulit ja chilit, lämmitä oliiviöljy pannulla. Kuullota sipulit, ei ole tarkoitus ruskistaa. Laita pasta kiehumaan ohjeen mukaan. Lisää sipulien ja chilien joukkoon tomaattimurska ja tomaattipure, anna kiehahtaa pikaisesti. Lisää puristettu valkosipuli ja älä keitä enää sen jälkeen. Tarjoa pastan, raejuustoon ja tuoreen salaatin kera.
Millaisia ruokaohjeita sinä haluaisit blogista löytyvän? Jos vaikka aktivoituisin jälleen tälläkin puolella.
Mukavaa viikonloppua!
Kohta starttaan Sankkurin kentälle, tämän kesän Burpeehaaste on vuorossa klo 17💪 Josko itsekin vähän pomppisi😅
Heli
Mukavaa viikonloppua!
Kohta starttaan Sankkurin kentälle, tämän kesän Burpeehaaste on vuorossa klo 17💪 Josko itsekin vähän pomppisi😅
Heli
Kommentit
Lähetä kommentti